נוחות, חלבונים מבוססי צמח ועוד



למגמות המזון העיקריות יש השלכות על מקבץ של תעשיות קשורות. למשל, עליית המזון מבוסס הצומח משפיעה לא רק על מסעדות ויצרני תחליפי בשר אלא על מערך רחב של חברות. החל מהפעילות החקלאית בה מגדלים תשומות גולמיות למתקני העיבוד שבהם מייצרים ואורזים מזון, מגמות חדשות יוצרות אתגרים חדשים עבור חברות בכל שרשרת האספקה.
בינתיים, חברות המזון ממשיכות להתמודד עם סביבת ייצור מלאה בכימיקלים קאוסטיים, דרישות פעולה נקיות וחומרי מזון שוחקים. יצרני ציוד לעיבוד מזון ואריזות מזון מחפשים תמיד דרכים לשיפור הביצועים, האמינות וזמן הפעילות מול אתגרי ייצור המזון המגוונים. בפוסט זה אנו מסתכלים על כמה מהמגמות החשובות ביותר בתעשיית המזון לשנת 2020.
אם אתם מחפשים מבט מעמיק יותר על עיבוד ואריזה של מזון, אנו ממליצים על נייר הלבן שלנו כאן. המבורגרים מבוססי צמחים הם סמל נהדר להמשך חדשנות המוצר בענף זה. והמבורגרים הם רק תחילתו של פיצוץ דרמטי באוכל מבוסס צמחים שרק החל לעצב מחדש את השוק.
המבורגרים מבוססי-צמח ובשר בקר טחונים כבר קיימים בכל מקום, החל מהאוכל למסעדה מהירה. אולם הענף רק החל לבחון חלופות מבוססות צמחים למוצרים מן החי כמו דגים, עוף, חזיר, ביצים וחלב. אפילו KFC נכנס למגמה.
למעבר לכיוון של מוצרים צמחיים יש השלכות דרמטיות על כל שרשרת האספקה ​​של תעשיית המזון. לדוגמה, מגמת תחליפי הבשר על בסיס הצמח כבר מניעה פיצוץ של ייצור אפונה: אפונה הופכת לחלופה פופולרית לסויה כמקור לחלבונים על בסיס צמחי. משמרת יחידה כזו פירושה חוות שונות, צרכי עיבוד מזון שונים ועיבוד ומכונות שונות.
חברות המזון והמשקאות עומדות בפני האתגר לשמור על ייצור יעיל של מוצרים רגישים למחיר, אפילו כשהם מתאימים את שרשראות האספקה ​​שלהם לטעמי צרכנים חדשים. סוכנות השיווק הממוקדת במזון Quench מספקת צלילה עמוקה מצוינת למגמות עיקריות בתעשייה לקראת 2020. הדגשים כוללים: צרכנים בכלכלות מפותחות הראו זה מכבר עדיפות הולכת וגוברת לאפשרויות אוכל "נוחות", כמו אוכל קפוא או ארוחות טריות ארוזות מראש.
זה כולל גם עלייה בארוחות המסעדות (BLS מדווחת כי המילניאלים מוציאים 46% מדולר המזון שלהם. אוכלים בחוץ לעומת 41% לתינוקות בום. למגמה זו השלכות רבות על חברות המזון בכל שרשרת האספקה, אפילו לאריזות. לדוגמה, מקינזי מדווחת כי היא מגבירה את הביקוש למגשים המיוצרים מפלסטיק המאפשרים בישול / התחממות ישירה.
אפשרויות אריזה גמישות אלה (למשל, מיכלי פלסטיק שניתן להשתמש בהם לסוגים שונים של מוצרי מזון טריים ונוחים). ) גדלים על חשבון פורמטים אריזות מסורתיות כמו צנצנות זכוכית ופחי מתכת. חברות מזון מתמודדות עם הצורך להסתגל לשינויים אלה בשוק תחרותי הדורש ייצור יעיל ביותר בנפח גבוה בכל מקום אפשרי.
ציוד לעיבוד מזון ואריזות מזון צריך להשיג זמן אופטימאלי ונאלץ לעשות זאת תוך מתמודד עם אתגרי ייצור ייחודיים. . כאשר יצרני ציוד מתכננים מכונות לדור הבא של מוצרי מזון, האתגרים התפעוליים העיקריים הללו יישארו רלוונטיים כתמיד. מניסיוננו, החומרים הנכונים לרכיבים מהונדסים חיוניים כמו מסבים הם חיוניים למקסימום ביצועים וזמן פעולה עבור ציוד עיבוד מזון אריזה וקריטי. למבט מעמיק יותר על אתגרי הייצור לתעשיית הנושאים וכיצד פתרונות כמו רכיבי פולימר לשימון עצמי יכולים לעזור לפתור אותם, תוכלו להוריד את נייר הלבן של התעשייה החינמית שלנו על ידי לחיצה על הגרפיקה שלהלן.

Comments

Popular posts from this blog

תרמוסט נגד חומרים תרמופלסטיים

הרחבה תרמית, שיקול מרכזי בעיצוב נושאות מטוסים

הידרופילי, הידרופובי, אולאופילי, אולאופובי והיגרוסקופי