ביצועים מעיבוד מזון לייצור ציוד רפואי
בלוג טק טק ענפי המזון והייצור הרפואי חולקים המשותף לרבים; והכי חשוב, הם פועלים בסביבות עם תקנות מחמירות לאיכות, בטיחות ותברואה. ציוד העיבוד חייב להיות באיכות הגבוהה ביותר ולהציע עמידות בפני זיהום. Rulon® 641 הוא החומר היחיד המוצא מ- FDA לשימוש בעיבוד מזון שיש לו גם אישור USP Class VI ליישומים רפואיים. שתי סביבות ייצור תובעניות, חומר נפוץ אחד - Rulon 641. עיין בתרשים השוואת Rulon שלנו כדי לחקור את היתרונות. סובלנות טמפרטורה לעיבוד מזון מעבד מזון מרכזי פנה אלינו וביקש להחליף את חותמות הבתולה-PTFE שלהם הממוקמות על השסתומים הקריוגניים הזעירים של מערכות ההקפאה המהירה. הציוד משמש להקפאת פלאים ומוצרי מזון אחרים. חותמות ה- PTFE כשלו בחשיפה לטמפרטורות הקריוגניות והצריכו שינוי תכוף ויקר. Rulon 641 הציעה לשותף שלנו חומר עם יציבות טמפרטורה מעולה ואורך חיים ארוך יותר לחיסכון משמעותי. Rulon 641 אינו שוחק לשימוש כנגד חומרת ההתאמה האל חלד של המערכות, ושמר על יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת יכולת להיות גבוהה יותר. עיקור מעולה לייצור רפואי שיתפנו פעולה גם עם יצרני מכשירי לייזר כירורגיים להחלפת מושבי שסתומי PTFE כושלים עם Rulon 641. רולון מצטיינת בתנועות הסיבוביות והמתנודדות הנדרשות מיישום זה ובעלת מקדם חיכוך נמוך מאוד וגורם שחיקה מעולה. ניתן ליפוף את החומר באמצעות נהלים סטנדרטיים לייצור גימורי שטח טובים במיוחד במושבי שסתום דיוק. והצבע הלבן, העמיד בפני כתמים, מצביע על תרכובת סניטרית לסביבות רפואיות. ל- Rulon 641 אישור USP Class VI, והוא סובל בקלות את כל נהלי ה- CIP הסטנדרטיים הנדרשים הן לתעשיית המזון והן לתעשייה הרפואית. האם Rulon 641 הוא החומר המתאים ליישום שלך? צרו קשר עם מומחי ההנדסה שלנו להתייעצות. או קרא את הספר הלבן בחינם של רולון כדי ללמוד על היתרונות שבפקדי העיבוד של רולון. נושאים: מזון, רולון, רפואי ענן נושא שינוי פני השטח עמ ' שאלות ותשובות עמ ' בחירת חומר עמ ' חומרי רולון עמ ' CJ מיסבים עמ ' מיסבים מורכבים עמ ' אוכל עמ ' מסבי פלסטיק עמ ' מיסבים לסיכה עצמית עמ ' רולון ע Ultracomp p מוצרים שונים עמ ' מיסבי רולון עמ ' טיפול בפלזמה עמ ' מליטה עמ ' ראה הכל
Comments
Post a Comment